marți, 4 octombrie 2016

Gold Cafe - Schite de demult (2)

Gold Cafe
Aceasta cafea instant m-a tinut treaz intr-una dintre sesiunile mai dificile din timpul facultatii. O lingurita din aceasta cafea o preparam cu ajutorul a 13 picaturi de apa si o lingurita rasa de zahar. Mai mule picaturi de apa nu permiteau cremei sa se formeze, iar mai putine inchegau zaharul si cafeaua pe lingurita, obtinerea cremei fiind imposibila. Cand pasta formata era gata, adaugam apa fierbinte ("nu clocotita" asa cum scrie acum pe plicurile de 3 in 1). Singura problema a fost ca, pe masura ce se racea, cafeaua devenea din ce in ce mai amara. Si cum cafeaua se savureaza, nu se da peste cap, am tot baut licoarea amara... Dupa ce am terminat acest recipient de cafea, iar examenul pentru care am invatat in timp ce ii savuram continutul (recipientului), nu am mai putut sa beau cafea instant timp de mai bine de un an...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu